RENOIROVA

Celková rekonstrukce panelového bytu 4+1 o velikosti 90 m2 se změnou dispozice na 3+1. Při bouracích pracích byla odstraněna nášlapná vrstva v celém bytě, umakartové jádro, zvětšen průchod do obývacího pokoje a jedna příčka po jejímž odstranění vznikl velký dětský pokoj. V bytě zůstal zachován bojler a od něj byla natažena teplá voda do obou koupelen a do kuchyně. Jedna z koupelen byla sloučena dohromady s toaletou, druhá zůstala od WC oddělena. SVJ bohužel nepovolilo zasekání vedení elektřiny do stěn a proto bylo nutné vést vše v podlahových lištách což ale dopadlo velmi dobře. Proběhla instalace nových interiérových dveří. Jedny z nich posuvné do pouzdra, jedny posuvné po stěně. Ostatní klasické. V předsíni, chodbě, v koupelnách a na toaletách byl instalován SDK podhled opatřený bodovým osvětlením. Jako podlahová krytina byl zvolen vinyl položený plovoucím způsobem na nivelační stěrku, kterou byl srovnán povrch celého bytu. V předsíni, kuchyni, v obou koupelnách a na WC byla položena dlažba. Na některé stěny byl nalepen keramický obklad. Na perlinku v lepidle a štuk byla nanesena bílá barva. Úplně nakonec byla smontována nová kuchyň.

Rekonstrukce proběhla v roce 2017